Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu

 i višegodišnjem prisustvu na tržištu, spremni smo da vam pružimo rešenja koja će poboljšati brigu o vašem zdravlju

Rossmax je dobro poznata kompanija na svetskom zdravstvenom tržištu u oblasti prevencije, praćenja i terapije. Ova švajcarska kompanija posvećena je razvoju i distribuciji vrhunskih zdravstvenih proizvoda. Nudi zdravstvene proizvode i usluge za fitnes, gojaznost, hipertenziju, negu respiratornog sistema, kontrolu visoke temperature, termo terapiju protiv bolova, lečenje rana i poremećaja u spavanju.
Švajcarski Rossmax jedan je od najznačajnih svetskih brendova u oblasti proizvodnje medicinski aparata namenjenih pre svega za kućnu upotrebu. Proizvode koji dolaze iz zemlje koja je sinonim za sigurnost

Uređaje koje nudimo klijentima vode brigu o vašem zdravlju jer su na prvom mestu poznati po kvalitetu tako da zadovoljavaju i najzahtevnije korisnike sa najnovijom tehnologijom na polju medicine

 

U našoj ponuti medicinskih aparata, bitno je napomenuti da su aparati veoma precizni i da se mogu porediti sa onim koji se koriste u medicinskim ustanovama.

U našem asortimanu ponuda možemo izdvojiti profesionalne merače krvnog pritiska, koji nisu samo merači nego i ozbiljni medicinski aparati. Ovi aparati su namenjeni za merenje krvnog pritiska u kućnim uslovima od strane odraslih osoba. Svaki aparat ima doživotnu kalibraciju.

Takođe, moramo spomenuti i vazdušne antidekubitne dušeke u dve verzije: sa mehurićima i sa komorama. Ovi dušeci su namenjeni pacijentima za lečenje niskog do visokog stepena rizika od dekubitisa.

Profesionalni kompresorski inhalator za intenzivnu upotrebu koji omogućava dugogodišnje pouzdano lečenje i brigu o vašem zdravlju.

Tretmani se obavljaju brzo, tiho i lagodno, što ovaj uređaj čini idealnim za sve uzraste. Savetuje se da se inhalator koristi pod nadzorom lekara ili terapeuta jer tek tada dobijte potpunu sigurnost pri inhaliranju. Namenjen je za upotrebu lečenja astme, bolesti pluća i drugih respiratornih oboljenja kao i za opštu intenzivnu upotrebu.

Država uvozi Rosmax proizvode

Novih tehnologija

Pišite nam 

5 + 10 =